Over ons

_C0A9045

Kwaliteit, service en vakmanschap dat is Timmer- en bouwbedrijf E. Beerendonk uit Loosdrecht in een notendop. Met ruim dertig jaar ervaring weet Edward Beerendonk raad met elk bouwproject in en om het huis. Groot of klein, van dakkapel tot nieuwe keuken. Timmer- en bouwbedrijf E. Beerendonk is het bouwbedrijf van aannemer Edward Beerendonk. Opzien tegen een verbouwing hoeft niet meer! Edward weet elk bouwproject met succes af te ronden. Met diverse vaste partners werkt Edward aan grote en kleine verbouwingen.

Onze diensten

 Grote & kleine verbouwingen

 Onderhoud & renovatie

 Dakkapellen & dakwerken

 Keukens & badkamers

 Schoorstenen met kanalen

 Tegel- & metselwerken

 Ramen, deuren & kozijnen (ook in kunststof)

 Overige timmer- & bouwwwerkzaamheden

"Mijn klanten vertrouwen me de sleutel van hun woning toe.
Dat ervaar ik als het grootste compliment."
Edward Beerendonk

Juiste prijs/garantie

Edward besloot na 25 jaar in loondienst om voor zichzelf te beginnen. Dat was het moment waarop Timmer- en bouwbedrijf E. Beerendonk het levenslicht zag. Omdat zijn bedrijf niet zo groot is kan Edward bijzonder voordelige tarieven rekenen. Inmiddels heeft Timmer- en bouwbedrijf E. Beerendonk veel grote en minder grote projecten met succes afgerond.

Gecertificeerd leerbedrijf

leer werkbedrijfEdward Beerendonk is gecertificeerd leermeester, en heeft in de loop der jaren al diverse leerlingen mogen opleiden. Het bedrijf heeft alle kennis en vakmanschap in huis om leerlingen goed te begeleiden.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een leer- en werkplek.